Sunday, February 16, 2014

BLANK... BLANK.... BLANK

Lama dah tak menulis... dan tak tahu nak start cam mane... tp tetap nak menulis jugak...

Alhamdulillah aku baru balik dari mengerjakan ibadah umrah... dan aku akan cerita pasal umrah dalam blog ni untuk tatapan aku dimasa hadapan .. insyallah

Sekarang ni aku masih lagi kepenatan... asal ade masa terlebih sikit jek sure aku terlelap... sambil tunggu iron panas pun boleh terlelap tau... dan dari balik hari tu aku still tak berape sihat.... demam on and off... gitu....

Insyallah bersambung....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)